Telefon onarımı esnasında gizliliğinizi nasıl koruyabilirsiniz?
Bakım modunu deneyin.
Bu özenli hizmet hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyun.

Bakım Modu Nedir?

Bakım modu, fabrika ayarlarını geçici olarak geri yükleyerek gizliliğinizin ifşa olmasını engeller. Bu mod etkinleştirildikten sonra; fotoğraflar, e-postalar, notlar, kişiler, mesajlar, ödeme ve sosyal medya uygulamaları vb. dahil olmak üzere telefonunuzdaki veya tabletinizdeki kişisel verilerinizin tümü gizlenir. Bunları kimse görüntüleyemez.

Etkinleştirmeden önce

Etkinleştirdikten sonra

Bakım modunu görüntülemek için tıklayın

Yalnızca önceden yüklenen uygulamalar görüntülenerek başlangıç arayüzü gösterilir. Mobil banka ve sosyal medya uygulamaları gibi tüm üçüncü parti uygulamaları saklanır.

Örnek 1:
Fotoğraflar gizlenir

Önce

Etkin

Örnek 2:          
Notlar gizlenir

Önce

Etkin

Bakım Modu Güvenilir mi?

Güvenli gizleme: Verileri şifrelemek üzere güvenlik algoritmaları kullanarak, özel veri korumasını tüm yönleriyle gerçekleştirir.

Anlık kurtarma: Bakım modunu devre dışı bıraktığınızda ve kilit ekranı parolasını girdiğinizde, tüm veriler hemen kurtarılır.

Bakım Modu Nasıl Kullanılır?

Destek Uygulaması > HIZLI HİZMETLER-DAHA FAZLA > Bakım modu > ETKİNLEŞTİR kısmına gidin, ardından yönergelere göre cihazı YENİDEN BAŞLATIN.


Devre dışı bırakmak istediğinizde, açılır menüyü açmak üzere ekranı üst kısmından aşağı kaydırın, ardından Bakım modu etkin > KAPAT üzerine dokunun ve normal moda dönmek üzere kilit ekranı parolanızı girin.

*Hatırlatma: Desteklenen cihazlar, EMUI 8.0 ve üzeri sürümlerin yüklendiği HUAWEI telefonları ve tabletleri içerir.