Vaivaavatko puhelinongelmat?
Älä enää murehdi.
Tukisovellus tarjoaa
Älykäs vianetsintä -toiminnon,
jonka avulla voit ratkaista useimmat yleisistä ongelmista itse.

Kuinka Älykäs vianetsintä -toimintoa käytetään?

Siirry kohtaan Tukisovellus> Palvelut> Älykäs vianetsintä, napauta TESTAA NYT, puhelimesi määritetään automaattisesti ja löydettyihin ongelmiin tarjotaan ratkaisuja.

Kokeillaan toimintoa joidenkin skenaarioiden kautta.

Esimerkki 1: Puhelimen viive

Puhelin jumiutuu yhtäkkiä, kun puhut videoneuvottelussa.

Älykäs vianetsintä ilmoittaa, että liian monet tilarivin ilmoitukset aiheuttavat tallennustilan puutetta. On aika poistaa puhelimesi ilmoitukset, tarpeettomat sovellukset ja tiedostot.

Esimerkki 2: WLAN-yhteys

Tuntematon syy estää puhelimesi yhdistymisen Internetiin?

Vianetsinnän tulos ilmoittaa, että automaattinen verkkoon kytkeytyminen on kytketty pois päältä. Voit käyttää Älykäs vianetsintä -toimintoa korjaamaan vian automaattisesti.

Esimerkki 3: Virrankulutus

Akku tyhjenee liian nopeasti?

Älykäs vianetsintä ilmoittaa, että syynä voi olla Bluetooth-yhteyden jakaminen, mikä lisää virrankulutusta. Poista yhteys käytöstä pidentääksesi akunkestoa.

……

Mitä tahansa ongelmia puhelimessasi ilmenee, on suositeltavaa kokeilla ensin Älykäs vianetsintä -toimintoa Tukisovelluksessa.

Sen avulla voit etsiä nopeasti ja tarkasti yleisiä puhelinongelmia, jotka liittyvät aiheisiin laitteisto, ohjelmisto, järjestelmän suorituskyky ja niin edelleen.

Tunnistuksen jälkeen toiminto tarjoaa opastusta ja korjausehdotuksia. Jos havaittua vikaa ei voida ratkaista itse, toiminto ohjaa virallisiin palveluihin jatkotoimenpiteitä varten. 

Kokeile Älykäs vianetsintä -toimintoa Tukisovelluksessasi aina tarvittaessa.
Se tuntee puhelimen tilan hyvin ja korjaa ongelmat vain muutamalla kosketuksella.